Det rette legetøj til dine mindste

Der er meget legetøj på markedet, og som forældre kan det være svært at vælge til og fra – særligt hvis du gerne vil vælge noget, der også bidrager til barnets sunde udvikling. Dertil kommer, at mange forældre ikke er interesserede i at ødelægge den farvebalance, der er i hjemmet. For nogle kan det nemlig være en stressfaktor, hvis der ikke er ro og orden i hjemmet. En Dantoy scooter er kendt for dens mange primære farver, og derfor passer den ikke umiddelbart ind i den nuværende stil, som mange danske familier har i deres hjem. Alligevel er der mange gode grunde til, hvorfor netop denne model er helt perfekt til din den mindste.

Bidrag til en sund udvikling hos barnet

En Dantoy scooter er et simpelt, men sjovt, stykke legetøj for børn, der samtidig bidrager til en sund udvikling. Scooteren er nemlig farvelagt i de tre primære farver: rød, blå og gul. Disse bidrager til en sund udvikling af barnets motoriske færdigheder og bidrager i det hele taget til en sund mental udvikling. Derudover er farverne også særligt egnede til at opmuntre barnet til at udforske deres omgivelser, hvorfor det bidrager til barnets nysgerrighed. Dantoy scooteren er altså ideel af flere årsager, end at den bare er sjov at køre rundt på. Særligt når barnet når de seks år, og farveopfattelsen begynder at ændre sig, er det vigtigt, at de allerede er blevet præsenteret for primærfarverne – men det er selvfølgelig også vigtigt i årene op til. Derfor kan du med fordel kigge nærmere på scooters fra Dantoy, hvis du gerne vil bidrage til denne del af barnets udvikling på en sjov måde.

Sådan undgår du at ødelægge farvepaletten

Hvis du er en forælder, der forsøger at finde balance imellem ikke at ødelægge farvepaletten i hjemmet, og samtidig gerne vil inkludere primærfarverne for dit barns sunde udvikling, så er det muligt at finde et kompromis. Alt barnets legetøj behøver nemlig ikke at være i primærfarver, og derfor kan du vælge, at det, der skal være i stuen og leges med i stuen, skal passe til farvepaletten. Legetøjet i primærfarver hører i stedet til på børneværelset. Reglen er selvfølgelig svær at håndhæve, men det kan være et udgangspunkt, der om ikke andet bruges, når der ryddes op. Derudover vil barnet også, når de er ældre, kunne opnå en forståelse af, hvad man bruger hvor – eller igen i hvert fald hvor det skal hen, når man er færdig med at bruge det.