Det kan du lave med dine børn på en regnvejrsdag

Vi går de kolde måneder i møde, og det betyder alt andet lige, at de våde, kolde regnvejrsdage vil blive flere og flere. Synes du, at det kan være svært at hitte ud af, hvad du kan give dig til med dine børn, når det regner? Så læs med videre og lad dig inspirere af denne guides gode bud på, hvad du kan lave med dine børn på en regnvejrsdag.

Kuglebaner udfordrer kreativiteten hos børn i alle aldre

Kuglebaner er en rigtig sjov, kreativ og udfordrende aktivitet, som du kan lave med dine børn på en regnvejrsdag. Store som små børn kan tage del i at bygge kuglebaner, og dine børn vil helt sikkert elske, at du tager del i aktiviteten og bygger banerne op sammen med dem. Desuden er kuglebaner en rigtig god måde at udfordre dine børns kreativitet på, fordi de skal finde ud af at få kuglen til at glide gennem hele banen

Eksperimentér i køkkenet

Det er altid en god idé at gå i køkkenet, når det regner udenfor. Her kan du tilbringe timevis, og rigtig mange børn synes det er både sjovt og hyggeligt at være med forældrene i køkkenet. Så find ud af, om I skal lege kok eller bager for en dag og kom i gang med at eksperimentere i køkkenet.

Lav stuen om til biograf for en dag

Nogle gange har man bare brug for at putte sig under et blødt tæppe med lækre snacks og en god film i fjernsynet. Og hvilken dag er bedre at gøre det på, end en regnvejrsdag, som kalder højlydt på filmhygge? Det er en super hyggelig aktivitet, som dine børn med garanti vil elske. Det er også nemt at lave stuen om til hjemmebiograf for en dag, fordi det ikke kræver det helt store fra din side af.