Der er mange gode grunde til at vælge børnetøj fra Mini A Ture

Siden lanceringen tilbage i 2001 har Mini A Ture ikke blot erobret det danske marked – de har ligeledes erobret det udenlandske. I dag er Mini A Ture derfor også et internationalt anerkendt brand indenfor børnetøj, og de er gennem årene blevet belønnet med flere forskellige og yderst prestigefyldte designpriser. Som du måske kan fornemme, er det et yderst stærkt og unikt design, der laver tøj til børn, der er funktionelt samt behageligt at have på. Tøjet har desuden et eksklusivt design, og det er lavet af materialer af allerhøjeste kvalitet. Med andre ord, er du på udkig efter noget nyt tøj til dit barn, kan du altså med stor fordel vælge noget fra Mini A Ture.

Mini A Ture – certificeringer og dyrevelfærd

Mini A Ture producerer deres tøj mange forskellige steder i verden. Og for, at de kan sikre de bedste og mest ansvarlige arbejdsforhold, kræver de, at alle deres leverandører er BSCI certificerede. Og det betyder, at de udelukkende bruger leverandører, der arbejder ud fra et fælles kodeks. Nemlig, at alle medarbejdere er sikret foreningsfrihed, kollektive forhandlinger og en fair lønpakke. Og når det så er sagt, så sikrer certificeringen faktisk også, at der ikke er nogle børn, der arbejder på fabrikken. For Mini A Ture er det utroligt vigtigt, at fabrikken lever op til alle disse krav.

Måske du har bemærket, at overtøjet fra Mini A Ture fås båden med og uden pels. Dette er pels, der stammer fra finske vaskebjørne, og alt pelsen er desuden certificeret med Wildlife Preservation Certificering. Således er det nemlig sikker, at pelsen stammer fra en naturlig regulering af bestanden. Og dette foretages, så vaskebjørnene kan leve i harmoni med andre dyrearter i området.

Mini A Ture er for den bevidste forbruger

Ønsker du således at købe tøj til dit barn, som du kan være helt sikker på er lavet under ordentlige forhold? Ønsker du ligeledes, at det er tøj, du kan være sikker på holder i lang tid og som ikke er fyldt med giftige stoffer? Så er børnetøjet fra Mini A Ture altså det helt rette valg for dig. De opfylder alle dine ønsker og behov, og du vil med garanti ikke fortryde dit valg!