Datavalidering tilbyder virksomheder og private mange fordele

Hvis du vil være sikker på, at dine kundedata er opdaterede, skal du validere dem regelmæssigt. Alene i Danmark skifter omkring 900.000 mennesker adresse hvert år, og over 35.000 har fået et nyt telefonnummer inden for den seneste måned. Derudover bliver nogle gift, andre går bort – og andre vælger at være beskyttet ved at skrive sig på Robinsonlisten. Hvor mange af dem findes i din kundedatabase. Du kan validere dine data ved hjælp af forskellige metoder, f.eks – Kontrol mod offentlige databaser: Du kan bruge offentlige databaser, f.eks. det centrale personregister (CPR), til at kontrollere, om dine data stadig er korrekte. Deres bestemte løsninger som passer helt perfekt til dit og jeres behov. Gør at dine kundedata altid er validerede og opdateret. De tilbyder til alle landene i Skandinavien. Læs mere her omkring de mange fordele ved datavalidering.

Med datavalidering kan din kunde data være så nøjagtigt som muligt

Hvis du vil være sikker på, at dine kundedata er så nøjagtige som muligt, bør du overveje at skrubbe dem mod CPR-registeret. Dette vil give dig oplysninger om en kundes status i CPR (aktiv, død, uden for landet, forsvundet) samt om eventuelle nye navne eller adresser, som de måtte have. Det vil også fortælle dig, om personen er markedsføringsbeskyttet på Robinsonlisten. CPR-vask af dine data er en god måde at sikre deres kvalitet på. De levere skræddersyede datavask løsninger, så du med ro i maven kan vælge os til at hjælpe dig med alt din data.

Leder du efter en ad hoc-løsning til datavalidering

Leder du efter en ad hoc-løsning til datavask? Så skal du ikke lede længere end til vores avancerede ad hoc-vaskplatform. Med denne fleksible opsætning kan du bestille ad hoc-kørsler efter behov for at opfylde dine datarengøringsbehov. Kernen i vores ad hoc-vaskplatform er vores banebrydende teknologi, der sikrer resultater af høj kvalitet hver gang. Og med en problemfri overgang fra ad hoc- til automatiseret opsætning kan du være sikker på, at dine data altid vil være rene og nøjagtige. Så hvis du leder efter en hurtig og pålidelig ad hoc-løsning til datavask, skal du ikke lede længere end til vores ad hoc-vaskplatform.