Cykelkurve efter dit behov

Har du en cykel, men mangler et sted at have din taske? Så er det cykelkurve du skal have fat i. Der findes et hav af forskellige varianter af cykelkurve, det gælder både materiale valg og udformning. Hvilke cyklekurve du skal vælge afhænger meget af hvilket behov du har for at fragte dine ting på din cykel. Du har mulighed for at montere cykelkurven foran og bagpå, hvor den skal monteres afhænger dog meget af hvad du skal have i kurven. har du brug for at fragte tunge ting, så vil cykelkurve bagpå helt klart være at foretrække, da det vil blive svært at styre cyklen med tunge ting på cykelstyret. Har du derfor brug for at fragte ting på din cykel så er det cykelkurve du skal have fat i.

Skal du havefast monteret cykelkurve eller aftagelige cykelkurve?

Om du placere dine cykelkurve foran eller bagved på din cykel, er der mange forskellige monteringsmuligheder. Hvilken monteringsform du vælger afhænger meget af om du har behov for en stor eller lille cykelkurv. Uanset, hvad du vælger så er der et stort udvalg af cykelkurve, som du kan få i flet, stål, aluminium og træ og der er derfor mange forskellige modeller at vælge i mellem. Skal du have en cykelkurv foran skal du oftest have monteret den med stivere der går ned til forgaflen på den måde bliver cykelkurven stabil og tyverisikret. Bag på cyklen skal den monteres med et beslag, hvilket gør den stabil og begrænser risikoen for tyveri.

Klik dine cykelkurve af og på

mange ønsker muligheden for at klikke deres cykelkurv af og på alt efter deres behov. Det er muligt med en adapter som du bare skal montere på cyklen og cykelkurven. Der findes flere forskellige systemer til monteringen bagpå cyklen og foran. Når du har monteret adapteren skal du blot klikke din cykelkurv af og på alt efter, hvornår du har brug for den. Du kan også finde nogle adaptere der kan fås med lås på, der går den meget mere tyverisikker. Så er du på udgik efter en cykelkurv der både kan klikkes af og på, så skynd dig ind og gå på opdagelse i det store udvalg.