Blue Light briller – En gave til dine øjne

Blue Light briller er en særlig form for brille, der blokerer det kunstige blå lys, som kommer fra digitale skærme. Det er lige fra din mobilskærm, computer eller fra tv’et. Det gælder alle skærme og displays der bruger led-lys. Det kan være skadeligt for øjnene og skade din melatonin, og det er netop melatoninen, der hjælper på kvaliteten af din søvnrytme. Hvis du sidder og bruger flere timer om dagen foran en skærmen, så er der risiko for at din søvn bliver markant dårligere, og i værste tilfælde kan det medføre skader af synet. Dette kan du selvfølgelig gøre noget ved, og med Blue Light briller vil du kunne reducere det blå lys med helt op til 90%. Med Blue Light briller vil du opleve en forbedring af din døgnrytme og blive mere fokuseret i din hverdag.

Hvis dette er noget for dig, så kan du finde et stort udvalgt af Blue Light briller lige her.

Hvornår skal du bruge Blue Light briller?

I Danmark bruger vi danskere i gennemsnit op imod 8 timer om dagen foran en form for skærm eller tablet Hvis det ikke er ved computeren på arbejdet, så er det højest sandsynligt med telefonen i hånden i fritiden. Det er mange timer om dagen, og derfor modtager dine øjne også alt for mange mængder stråler af blå lys. Det er netop derfor du skal bruge Blue Light briller, når du benytter dig af din digital enhed. Blue Light brillerne hjælper til at blokere det blå lys, når du sidder foran skærmen. Men husk på, at Blue Light brillerne ikke bør bruges hele tiden, men kun når du sidder foran en tablet. Blue Light briller er for alle, det er ikke kun for folk, som i forvejen bruger briller. Du kan få Blue Light briller med og uden styrke.

Hvorfor bruge Blue Light briller?

Som tidligere nævnt er en af de største fordele ved at bruge Blue Light briller, at du kan optimere din søvn. Især hvis du har søvnproblemer, så kan Blue Light brillerne hjælpe dig til en bedre søvn. I et studie, hvor testpersonerne benyttede sig af Blue Light brillerne inden de skulle sove, fik hele 36% en bedre søvn. Blue Light briller er for dem, der ønsker færre spændinger i hovedet, mindske risikoen for hovedpine, og forøge sit energiniveau, samt at få mere fokus i hverdagen. Blue Light brillerne findes i mange forskellige varianter, så der er rig mulighed for, at vælge det rette design og farve, som passer perfekt til dig.