Annonce

Bliv klar til julen med overtræksmarcipan

Sponseret indlæg

17. november 2021

Nu er det snart ved at være jul og hvis du ikke er kommet i julestemning endnu, så kommer du det nu. Overtræksmarcipan er nemlig en stor del af julen og du kan bruge det til både konfekt, men du kan også bruge det til kagen. Du kan få marcipanen i en ren ufarvet form og i en indfarvet form og så kan du få den i flere forskellige farver. Du kan også bruge din overtræksmarcipan til modellering af blomster og figurer. Der er derfor mange muligheder når det kommer til marcipan, så det handler om at slå fantasien og kreativiteten løs. Udvalget er stort og du kan som sagt få en masse forskellige farver og så kan du få marcipan, som har et lavt indhold af mandler. Tag derfor et smut ind i det store udvalg lige nu og få fat på noget overtræksmarcipan til din kage eller konfekt. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Hvad er overtræksmarcipan?

Marcipan eller overtræksmarcipan er en fødevare, som er lavet med malede mandler og sukker med en karakteristisk smag, som kommer fra bittermandler. Marcipanens kvalitet afhænger meget af, hvor mange procenter af mandler, som den indeholder, da mandlerne er med til at give både fedme, men også smag. Det er derfor vigtigt at holde øje med når man køber marcipan, hvis man ønsker at få den bedste smagsoplevelse. Overtræksmarcipan, vil man primært bruge som fondant til sin kage eller lave konfekt ud af det. Gå derfor ind i det store udvalg og få fat på noget overtræksmarcipan.

Hvad bruger man overtræksmarcipan til?

Overtræksmarcipan bliver af de fleste brugt til konfekt og bliver oftest brugt op til julen og passer godt sammen med noget nougat og chokolade. Her vil man anbefale en god marcipan, som har et høj indhold af mandler. Udover at marcipan bruges til konfekt, så kan man også bruge det til kager. Marcipan er grudråvaren i remonce, som er det der gør tebirkes og andet wienerbrød helt perfekt og vamset. Der er derfor mange muligheder når det kommer til overtræksmarcipan og så er det egentlig bare at komme i gang.