Bæredygtigt tøj og accessories fra Esmé Studios

Esmé Studios er et dansk tøjmærke, som skaber bæredygtige kollektioner, der indeholder skønne designs. Modeindustrien – især fast-fashion – har en masse udfordringer, hvad angår bæredygtighed og etiske principper. Esmé Studios har en vision om at være bæredygtige og have gode arbejdsforhold hele vejen gennem deres værdikæder. Brandet blev stiftet med udgangspunkt i en tro på, at de kunne skabe forandring og være mere bæredygtige, end mange andre brands var og endnu er. Mærket har et ønske om at være fuldstændigt åbne og ærlige omkring deres produktion både i forhold til hvordan, de arbejder, og hvem, de arbejder sammen med. De er stolte over at kunne vise deres omtanke for planeten og mennesker frem i sine kollektioner. Deres produkter er stilfulde og holder godt, hvorfor du kan være glad for dem i lang tid og bruge dem ofte. Køb Esmé Studios her.

Esmé Studios’ mål

Siden brandets stiftelse har Esmé Studios arbejdet ud fra særligt tre af FN’s verdensmål. Med øje for disse synes de nemlig, at de bedre kan træffe bæredygtige og etiske beslutninger. De tre verdensmål, som brandet har særligt fokus på, er: Mål nr. otte, anstændige jobs og økonomisk vækst; mål nr. 12, ansvarligt forbrug og produktion; mål nr. 15, livet på land. Mærket tror på, at alle mennesker har ret til at have en god arbejdsplads, så de arbejder kun sammen med partnere, som sikrer, at alle medarbejdere har gode forhold. På den måde kan brandet hjælpe med at forbedre forholdene for de mennesker, som indgår i deres værdikæder – fra bønder til fabriksmedarbejdere. De tror på, at det vil forbedre verden for alle, hvis mennesker mindsker deres CO2-aftryk. Derfor gør de alt, hvad de kan, for kun at arbejde med materialer, som er bæredygtige. De lancere to kollektioner årligt med produkter i fantastisk kvalitet, fordi de ønsker at mindske overforbrug af tøj.

Esmé Studios er medlem af FN’s Global Compact

Esmé Studios er medlem af FN’s Global Compact initiativ. FN’s Global Compact er en organisation, som støtter op om virksomheder verden over, der arbejder med respekt og ansvar for menneskerettigheder, arbejdsforhold, miljøet og anti-korruption. Ved at arbejde inden for de rammer, som FN’s Global Compact stiller op, og ved at følge deres initiativer, kan Esmé Studios bidrage til, at mennesker verden over bevæger sig samlet imod at skabe en bedre verden, hvilket er det ultimative mål for mærket. Med tøj og accessories fra brandets skønne kollektioner og brede udvalg får du smukke og holdbare styles samtidig med, at du kan gøre en forskel for verden.