Få romantik ind i hjemmet med vægpaneler

Savner du noget romantisk stemning derhjemme? Eller elsker du bare vægpaneler? Så er du kommet til det rette sted. Vægpaneler er med til at danne ramme for smukke indretningsdetaljer. Du finder oftest vægpaneler i herskabsboliger, patricavillaer og parcelhuse. Vægpanelerne giver dekoration til hjemmet og fremhæver boligens interiør og møbler, så de fremgår mere eksklusivt og elegant. Vægpanelerne er nemme at sætte op og de kan fås i hvid, men er du lidt mere til det farlige og ønsker mere farve i din indretning, så har du altså også mulighed for at farve dem. Det er meget populært at gøre brug af “tone i tone” princippet, hvor man maler både vægge og vægpaneler i samme farve. Det er med til at skabe ro og gøres meget brug af i soveværelset, hvor du oftest ønsker at slappe af.

Hvordan kan du bruge vægpaneler?

Har du svært ved at finde ud af hvordan du kan bruge vægpaneler? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vægpaneler er populært i soveværelset hvor det bliver brugt som sengegavl. Hvis du har en kogeø kan du evt. udsmykke den med nogle vægpaneler for at give kontrast til din indretning. Du kan også klæde din hall med vægpaneler for at få et mere elegant og fornemt look og det kan være med til at byde dine gæster mere velkommen. Hvis du har brug for at få delt rummet op, kan du beklæde et skab eller dine møbler på bagsiden. Du har også mulighed for at skabe et lille hyggeligt hjørne, hvor du evt. kan sætte en lænestol, skammel og en bogreol op. Har du en alkove, du godt kunne tænke dig at udsmykke så er vægpaneler også en mulighed.  Dette er bare nogle af de mange muligheder du har, hvis du vælger at gøre brug af vægpaneler i din indretning.

Hvordan sætter du vægpaneler op?

Opsætningen af vægpaneler kræver ingen speciel erfaring, hvilket er med til at gøre en panelvæg til det helt perfekte “gør det selv” projekt. Der er ikke nogen problematiske monteringsteknikker. Panelerne limes op på væggen med montagelim, hvorefter panelerene er klar til en omgang maling. Det er hurtigt og enkelt at monterer paneler på væggen, og det behøver ikke at være hele væggen der bliver sat vægpaneler på.