Asi dukke – timevis af leg til alle børn

Elsker dit barn at lege med dukker, og leder du nu efter en ny dukke? Ønsker du, at dit barn skal lege med dukker af høj kvalitet? Så bør du tage et kig på udvalget af Asi dukker.

En Asi dukke er kendetegnet ved at ligne rigtige babyer, idet de har fine og naturtro ansigtsudtryk og detaljer, præcis som rigtige babyer. Dette er med til at gøre dem utrolig populære blandt børn, og der er garanti for, at dit barn også kommer til at elske en Asi dukke. Dukkerne kommer derudover også i flere størrelser, hvorfor du kan vælge den helt perfekte dukke til dit barn og dets alder.

Hvis dette lyder som noget for dig, så køb Asi dukke her.

Vælge den helt rigtige Asi dukke

En Asi dukke er helt ideel til dig, der mangler en dukke til et barn på under 3 år. Dukkerne er nemlig i helt almindelig dukkestørrelser, og derfor bliver de ikke for tunge at bære rundt på for de helt små børn. Når dit barn er over 3 år, kan du vælge en Asi Leonora dukke til ham eller hende. En Asi Leonora dukke er lidt større og har samme størrelse som en rigtig baby. Dette giver dit barn mulighed for at lege med en naturtro baby, som dit barn kan lære at tage ansvar for. Desuden har denne Asi dukke en blød krop, som blot gør den mere naturtro og sjovere at lege med.

Lærerig leg med Asi dukke

Når det kommer til at lege med sin Asi dukke, er der mange muligheder. De mindre dukker med hårdere kroppe gør det nemt for dit barn for eksempel at give dukken et bad, da den selv kan sidde op. Derudover kan en mindre Asi dukke have sutter og sutteflasker siddende i munden, hvilket de store ikke kan. Leg med dukker kan være med til at udvikle dit barns sociale og empatiske kompentencer, og derfor er der masser af gode grunde til at give dit barn en dukke, som han eller hun vil holde af. Der er mulighed for timevis af leg både alene men også med andre.