3 måder at nyde den danske sommer på

Den danske sommer har meget at byde på, så hvis du ikke skal rejse til udlandet denne sommer, er der masser af andet, du kan give dig til. Her har vi samlet tre forskellige idéer til hyggelige sommeraktiviteter, du kan opleve sammen med vennerne eller din familie denne sommer.

Hyggelig campingtur

Hvis der er noget, vi har masser af i Danmark, så er det hyggelige campingpladser. Der er meget charme ved at slå sig ned i campingvogn eller leje en lille hytte og bare koble helt af i nogle dage. Der kan spises masser af is, spilles kongespil på græsset, og måske kan man tage et dyp i en omkringliggende sø eller havet. Nogle campingpladser har faktisk egen svømmepool, så det kunne man evt. vælge ud fra. Du kan fx starte med at undersøge Campingpladser Midtjylland og se det store udvalg af hyggelige steder, du kan tilbringe din ferie.

Tag på kanotur

Har du nogensinde prøvet at sejle i kano ned af Gudenåen? Hvis ikke, så er det bestemt en oplevelse, der kan anbefales til familieturen. Det er rigtig hyggeligt at flyde ned ad åen og opleve det forskellige dyreliv, man kommer forbi. Man kan holde stop i vandkanten til en frokostpause på græsset og evt. have fiskegrej med, så man kan fiske lidt ved åen. Derudover kan man sagtens udvide turen ved at have telte med, så man kan finde et sted at sove under åben himmel og så sejle videre dagen efter. En hyggelig ferie i naturen som særligt børn vil være helt vilde med!

Oplev en forlystelsespark

Vi har faktisk en del fede forlystelsesparker i Danmark. Tag hele familien med i Legoland, Djurs Sommerland eller Tivoli Friheden og oplev en eller flere sommerdage i parken med leg, adrenalin og spændende aktiviteter, som hele familien kan kaste sig ud i.