3 hårplejeprodukter du skal kende til

Det er vigtigt at passe på dit hår. Derfor anbefales det, at du bruger forskellige hårplejeprodukter, for at gøre netop dette. Men hvilke produkter skal du bruge, og er der noget du skal holde dig fra? I dette indlæg kommer vi ind på 3 forskellige hårplejeprodukter, som er gode for dig at kende. Læs med herunder.

En god shampoo

For at få flot og glansfuldt hår, så kan det være en god idé at investere i en god shampoo. Alt shampoo er nemlig ikke ens, selvom der står shampoo på alle bøtterne. Shampoo indeholder forskellige ingredienser, og har derfor forskellige næringsstoffer til dit hår. Forhør dig evt. ved din frisør om, hvad der er bedst for din hårtype. Noget shampoo er godt til tykt hår, hvor noget andet f.eks. er godt til tyndt.

Det shampoo gør, er at det åbner dit hår op på en måde, så det er muligt at skylle skidtet ud. Sæben bruges blandt andet til at fjerne skidt.

Balsam

Balsam er essentielt, hvis du vil bibeholde et lækkert blødt hår. Det er dog vigtigt, at du bruger balsam korrekt, hvis du skal bruge det. Modsat shampoo, som åbner håret og derved tager skidtet ud, så lukker balsam det. Derfor må du ikke bruge balsam i hovedbunden, da det kan give et fedtet resultat. Brug kun balsam, så det er et par cm fra dine hårsække. På den måde sikrer du det bedst mulige resultat.

Hårmousse, hårspray og hårvoks

Det er ikke altid så ligetil at sætte sit hår. Derfor kan det være en god idé at bruge produkter til dette. Det kan være hårmousse, hårspray eller måske en hårvoks. Her er det dog vigtigt, at du køber nogle ordentlige produkter. Hvis du køber det billigste du kan finde, så er du næsten garanteret, at dit hår ikke har det særligt godt bagefter. Ved at købe kvalitetsprodukter, så kan du få produkter, som passer på dit hår, selvom de er lavet til at gøre det stift, give det fylde eller noget tredje.

Vi anbefaler også her, at du tager en dialog med din frisør om hvilke produkter de vil anbefale. Her er det også en god idé at få anbefalet hvilke produkter de vil bruge, hvis de skal vaske det ud igen. På den måde er du sikret, at du får det bedste resultat hele vejen rundt, og undgår ulækkert fedtet hår.